N-Side


Zoals de meesten van jullie wel weten heeft Heren9 ook een eigen fanclub, de N-side. En zoals iedereen ondertussen ook wel weet is dit de plaats op www.heren9.nl waar alle informatie over de N-side te vinden is. Als je dus het laatste nieuws over en van de N-side wil weten kijk dan regelmatig op deze plek op www.heren9.nl!!!!


Nabeschouwing Heren9 - N-side

Dinsdag 7 mei was het dan eindelijk zover. De droom van alle N-siders kwam uit. Er mocht gevolleybald worden tegen het sterrenteam van Heren9. Het team bestond uit het gehele bestuur van de N-side behalve de bierhaler want die vond het belangrijker om keukens te verkopen. Gelukkig wilde het nieuwe lid, Sab 'Gildo de Dildo' Ligyat meespelen. Verder had de voorzitter een deal gemaakt waardoor Kees 'Ace' Jaspers gehuurd kon worden voor deze topper. Als coach voor deze wedstrijd werd het nieuwe lid Bart 'Tukker' Uilenberg aangesteld. De N-side was natuurlijk ruim op tijd aanwezig zodat Tukker een goede wedstrijdbespreking kon houden. Besloten werd om gewoon te proberen alle ballen over het net te slaan. Hier was iedereen het mee eens. Over de verder te voeren taktiek was meer discussie. Zo stelde Frenk voor om alles op de aanval te gooien, omdat hij weet dat de aanval de beste verdediging is. Hij wilde dan ook 1-5 gaan spelen. BW, altijd een beetje defensief ingesteld, was het hier natuurlijk niet mee eens en wilde een extra kopsterke centrale verdediger inbrengen. Uiteindelijk besliste de voorzitter, natuurlijk samen met de vice-voorzitter en de coach dat we gewoon wel wat zouden gaan doen en vooral geen taktiek gingen gebruiken.

Dat dit de beste taktiek was bleek meteen aan het begin van de wedstrijd. Heren9 snapte niks van ons spelletje en de N-side nam gelijk een goede voorsprong van 7-1. Helaas werd vervolgens onze sterspeler, de eendwasser, gewisseld door de coach. Bart vond namelijk dat we Heren9 ook wat puntjes moesten gunnen om ze zelfvertouwen te geven voor volgend seizoen. De eerste set werd dan ook weggegeven aan Heren9 met 25-16. De tweede set besloten wij om gelijk weer goed te gaan beginnen. De vice-voorzitter (nieuwe speler van Heren9?) sloeg een paar ballen keihard langs het blok en Kees Ace deed zijn naam een paar keer eer aan. Omdat de N-side op het trainingskamp van de week ervoor meer getraind had op de welbekende polsbeweging dan op de conditie werd deze set echter alsnog verloren met 25-23(!).

Ook Heren9 was nu moe en zij gaven de derde set weg aan de N-side. Ze durfden niet meer door te spelen. De N-side ging dus vast bezig met de voorbereiding op de laatste en beslissende set en deze werd dan ook ruim gewonnen. Dit was trouwens pas de eerste keer dit jaar dat Heren9 de laatste set verloor, dus een erg knappe prestatie van de N-side. Nou, dit was de nabeschouwing van de eerste activiteit van de N-side. De volgende vindt 17 mei plaats in Rockcafe Regalis bij de heren9.nl-party. Ik zie jullie daar weer allemaal!!!!

Het bestuur van de N-side:


Willem Groot Koerkamp - President Directeur/Voorzitter

Sil Oudman - Ledenadministrateur/selecteur/vice-President

Adriaan Oosternaar (AO) - PR-manager, hoofdredacteur clubblad
Frank de Rink - ICT-manager/eendverzorger
PAulus Nieuwenuizen - Merchandise Manager
Peterori Hout - Bierhaler/penningmeester/notulist/secretaris/
         kantinecommissaris

Commissiehoofden


Sab Ligyat - Hoofd vrouwen scouting
Bart Uilenberg - Hoofd jeugdopleiding


Lid worden

Natuurlijk willen jullie ook allemaal lid worden van de N-side en dan heb ik heel goed nieuws voor jullie. Dat kan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is eenmalig een meter bier betalen in De Spreng of De Pimpelaer in het bijzijn van de President Directeur, de selecteur en minstens vijf leden van Heren9. De President Directeur en de selecteur zullen daarna samen gaan bepalen of je lid bent geworden. Lid worden heeft vele voordelen:

- Je mag gratis wedstrijden van Heren9 bezoeken
- Je krijgt een Vip-kaart
- Je mag deelnemen aan de activiteiten van de N-side
- Je mag na de wedstrijd een biertje drinken met 'onze jongens'
- Je mag deelnemen aan de jaarlijkse 'Heren9-barbecue'
- Je krijgt uitnodigingen voor alle Heren 9 feesten
- Je mag een keer een rondje meerijden in De Eend
- Enz. enz.

Wil je dus lid worden, meld je dan eerst even aan bij de selecteur via nside9@hotmail.com. Hierna zal je geïnformeerd worden wanneer je De Test mag ondergaan.

 

Activiteiten

De activiteiten voor de komende tijd:

Vrijdag 17 mei - Heren9.nl party. Iedereen van de N-side zal present zijn!!
Juni - Heren9-barbecue

Opgeven voor deze activiteiten kan via info@heren9.nl

Leden:

Loek Hagendoorn
Cees Elzer
Geu de Groot
Tineke de Vries
Floris Zwartsenburg
Abe Meininger

Ere leden:

Beschermvrouwe Leonoor Seidel
Gert-Jan Dekker
Henrian Klok
Mark Prins
Jeroen Jaspers
Gerrit de Vries